onsdag 16. februar 2011

Selskap...


Sitter i dag ved min arbeids pult og syr  flere nye puter til hun som skal få et nytt rom ..(..med MASSE puter....)... Og som vanlig er det noen av dyrene som gjerne vil ligge oppe på pulten mens jeg sitter her og pussler.  
Det er spesielt noen av kattene og de to minste hundene liker dette svært godt. 
Så jeg tok noen bilder av Odin, som nå ligger her og følger med matmor mens hun syssler med klipping, , montering og syingen. 
-Er han ikke søt??
Og jeg må si at jeg koser meg skikkelig  med et slikt selskap, med radio og en god kopp kaffe, og en god venn som sover litt og følger med på hva jeg gjør...:-)
--------------------------------
Ha en flott og kreativ dag folkens:-)
================================================

tirsdag 15. februar 2011

Inspirasjon.

Etter at jeg har begynt med blogging, har jeg funnet mange flotte bloggere som handler om håndarbeid og hverdagsliv. Dette er noe jeg setter stor pris på, da de gir meg b.l.a  en del tips, råd og inspirasjon.En av disse er ` Ruths datter.`  Hun har masse fint på bloggen sin, med både bloggtips og råd. Og tips  hvor du kan finne andre bloggere med samme interesse.
Hun har b.l.a. heklet et par bølgetepper som jeg falt for, pga strukturen og de flotte fargene hun har valgt. Og har samtidig lagt ut en link, hvor hun har hentet denne  inspirasjonen ifra. Så ta en titt innom henne, du finner helt sikkert noe som er av din interesse;.)

..Så da var det bare for meg og skaffe garn, og sette igang:-).... 
Men i stede for `bølge hekling`
 fant  jeg en litt annen vri....

Det hekles kun i 2fm, 2hst, 2st, 2dst, 2st, 2hst, 2fm.


Inspirasjons kilden på denne teknikken fant jeg her hos Crochet me. Her finner du masse flotte oppskrifter, tips og inspirasjon;-)
Mønstret på dette teppe finner du her
******************************************
Siden jeg er så godt i gang og tipse om andres blogger/hjemmesider vil jeg også ta med i denne runden:

-Stubbetufsa`s  sin blogg. Hun har en  flott og innholdsrik blogg. Med mange flotte bilder, og med forskjellige innlegg som eksempel;  om gjenbruk, strikking, katter, keramikk osv.  Og ikke minst hennes  flotte skog,/små nisser, de må du bare se, de er utrolig flotte.

-Petrine`s blogg. Hun bokstavelig talt tryller med ulla! Hennes nål filting er så utrolig flott. Hun får til så mye fint. Ta en titt inn hos henne. Du blir bare så i godt humør av og se igjennom  b.l.a: `kunst i ull`. Anbefales på det sterkeste og sette av litt tid på dette. 

Da vil jeg bare ønske dere alle sammen en super duper kreativ  dag..;-)

========================================================

mandag 14. februar 2011

..nytt jente rom på vei....


Vi har hatt bygnings helg i helga;-) ... For en av jentene skal få seg ett nytt rom. Og da må gubben frem med hammer og spiker......

PS: kommer tilbake med flere bilder av dette prosjektet, etter hvert som det går fremover...;-)

...og nye puter.....

 og mor frem med symaskinen.......

 Jenta vill ha MASSE puter i den nye senga si. - Og helst bare hvite puter...(!!!).... Så da var det bare og sette igang. Jeg er av den typen som kjøper en del puter etter årstider og humør...(kan vell kalle det det...) Og da blir det en del puter  iløpet av  året. Så jeg har klippet opp to  fleespledd som vi kjøpte på IKEA og sydde trekk til noen av de putene jeg hadde liggende...
...liten forklaring av bildet over...:
1. delte pleddet i to, klipte, så brettet det i tre lag
2. klipte, og fikk 3x 2 = 6 deler.
3.brettet fynse enden inn først, så den rette enden over.
4.sett fast knappe nåler..
5.sy...(!)...
6.vreng så over puten...

Og da.....ta da.!!!!...

================================================
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...