fredag 4. mars 2011

Svette,tårer og glede....


JØSSE NAVN HVOR SPENNENDE!!!!! Og de som kjenner meg synes vell dette er rart av meg og si. Da sport ikke er het min greie. Men denne VM 2011 har faktisk vært utrolig spennende og bra. Og i dag da!! Helt utrolig! De gutta tar jeg virkelig av meg hatten for!! Og for en show mann han Petter er du. Han stoppet opp og venta på svensken.  Elegant;-)  Så spennende. GRATULERE TIL SKI GUTTA!!! En ting vet jeg ihvertfall; - jeg skal benke meg fremfor tv`n i kveld og se på premieutdelingen!!

*******************************************
Svette og litt tårer er det også på hjemmebane. Da tre av barna er hjemme i dag pga forkjølelse, som består av feber, tett i pappen og snørr..(!)...
Her er en av jentene beveget seg ned på stua og er utslått på sofaen. Og det er noen som virkelig har medlidenhet for henne ser dere;-) Alle tre hundene hoppet rett opp til henne og la seg godt til rette. De varmet godt der de lå sammen med den syke:-)

-Fibi titter opp på den syke og spør; -går det bra med deg???

-joda det går bra med henne  sier Fibi og titter på fotografen...

-Hmmm.. kanskje jeg kan bare slappe av da ???

-Åh...deilig. 

Ønsker dere alle en riktig god helg!!
===================================================

onsdag 2. mars 2011

Min kjære søss fyller år i dag..


HIPP HIPP HURRRRA!!!!
Min kjære søster fyller år i dag. Skal ikke røpe damens alder, men tenkte at jeg kunne vise frem to av gavene jeg ga henne i fjor på sin 40års....(!)......shit!!...jaja..dog en ungdommelig dame da...:-) he he

Dette er ett sjal som Tine Solheim har designet. Mener det er fra bok nr 2 av henne.

Skjalet er heklet i ulteppe garn, og er stort! ca 2 meter fra spiss til spiss, og ca 1,6meter fra kant til nedeste spiss. Så det er gode muligheter og tulle seg inn i dette;.)

Husker ikke helt hvor mange forskjellige blomster  jeg heklet, og hvor mange det var av hver. Men kan si sikkert at det var mange..


Jeg brukte en del efekt garn på noen av  blomstene, samt reste garn gikk det en del av da:-)
*******************************************

Denne er heklet av Lerke sitt garn, fra Dale. Denne ble da utrolig myk og deilig.

Jeg fant dette mønstret i boken `Hekling i sommersol`
Av Olaug Kleppe. Du finner masse flott i denne boka.

Søss ble veldig glad for begge disse  plaggene. Og hun har brukt dem masse. Morsomt det da. Hun er glad for at jeg lager slikt til henne, da hun selv aldri har satt sine fingrer i en heklenål eller strikkepinner. Og heller dog ingen av sine føtter  på en symaskin pedal:-)
***********************
-Kanskje dette ga dere noen tips om neste prosjekt dere skal begynne på?? 
Lykke til!
Ha en super duper dag alla sammen.

==================================================

tirsdag 1. mars 2011

..Sjefen over alle sjefer.....

..ligg unna. Her er jeg sjefen..;-)

Siden vi er en litt stor familie, kan det til tider være litt diskusjoner på hva som skal sees på den berømte kassen...(kan vell kanskje ikke kalle den det lenger...hm...plata kansje??..)
...Kate & Jon Pluss 8...tror jeg er på skjermen på dette bilde..12åringens ønske;.)
Med 4 tenåringer og ei på 12 år + to voksne, er interessen  om tv-program virkelig forskjellig vill jeg si. Og da er det en liten sport her hjemme, om hvem som har kontroll på kontrollen:-) Og det hjelper ikke at alle har hver sin tv på rommet sitt, når vi alle er sosiale vesner som liker og sitte sammens og se tv;-)
 Så i går var det en slik liten `kamp`. Men da ble vist Mia lei av dette, så hun la seg regelrett ved siden av kontrollen hun. Og der lå hun. Sjefen over alle skjefer. Hun er en litt liten hund av rasen Papillon, De skal vist være irunt 28cm i mankehøyde. og irunt 4-5kg. Mia er knappe 21cm  manke høyde. Og er 2 kg. Hun har desverre epilepsi,  anfallene er variert fra uke til uke. Men hun er egentlig en frisk og glad hund. Og hun holder det gode rykte om Papillon vedlike, hun er en utrolig tøff lita frøken.

Ellers så har jeg baket sjokoladekake i dag. Gubben har med seg en slik en gang i uka på jobb, da denne er populær blant gutta. :-) Og jeg synes det er morsomt at de liker kaken min.
Mia, Odin, bamsen Pondus, ser litt slapp ut han også ja...(!)... Fibi og Katastrofè.
Og i dag har det vært ett ok vær, og lite is på marken, så da var det ut og gå tur. Og etter en lang tur, er både hunder og katter slitne. Joda, kattene er ofte med på tur de også, og i dag var det Katastrofè som var med.:-)
=====================================================

mandag 28. februar 2011

..da var hekle teppet ferdig...

Odin har allerede testet det, og godkjent det;.)
For og være helt presis, så ble jeg ferdig med det på torsdag, men grunnet annet ting som skjer her i huset...(sikkert ikke flere som har det slik tenker jeg...(!).....:-) he he...) 
så har jeg ikke rukket og blogge det før nå.
Siste finish med sying..... og damping...phu...synes det var masse damping, før jeg ble fornøyd med resultatet...
Det ble etter fargene og dømme et sommer pledd synes jeg da. Så det blir vell med til vårt lille paradis ...(vår ferie plass, kommer med bilder av det senere...) når sommeren kommer...
Teppe ble kanskje litt for smalt i forhold til lengden, men pytt pytt, det ble som det ble.
 (110cm X 180cm)

Ha en super duper dag alle sammen der ute;.)
===================================================
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...