tirsdag 8. mars 2011

Nye votter...


Var en tur på COOP extra i går, og der har de et garn til 10kr nøste. Og en av jentene lurte på om jeg kunne strikke votter av dette garnet. Og som sagt så gjort... Dette er et utrolig godt og mykt garn. Det heter for `Naturgarn`og er ifra Gjestdal AS. Jeg strikket de etter en oppskrift jeg fant inne hos Pickles. Takk til dem, at de deler oppskriften med oss andre her ute:-)
 ....Men en ting må  sies... jeg strikket dem med pinner nr 9. og tovet dem litt  i maskinen på 30`C.  Men du og du hvor de krympet!!!!
...... Så altså; et godt garn, men krymper en del.
Før tovingen. De ble utrolig myke og gode...
Etter tovingen, ble de veeeeldig tykke og gode...:-)
Jeg heklet en kant irunt dem etter på. Og ett bånd, med noen snorer og perler, så det ble litt ekstra pynt på de:-) Fikk til ett raskt øyeblikk her i formiddag ,til og ta bilde av dem, før de suste ut døra på ett par jente hender som har vinteruke på skolen denne uka.:-)
***************************************
Ellers så går dagene med på maling av jenterom nr 2. Må innrømme at jeg er litt lei av maling nå.. Skal montere senga i dag, og henge opp de nye gardinene jeg har sydd.. Endelig noe som skjer isteden for maling, maling, maling......maling..... Juhu!! Det blir morsomt:-)

-Ha en super duper dag alle sammen:-)
=================================================
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...