tirsdag 1. mars 2011

..Sjefen over alle sjefer.....

..ligg unna. Her er jeg sjefen..;-)

Siden vi er en litt stor familie, kan det til tider være litt diskusjoner på hva som skal sees på den berømte kassen...(kan vell kanskje ikke kalle den det lenger...hm...plata kansje??..)
...Kate & Jon Pluss 8...tror jeg er på skjermen på dette bilde..12åringens ønske;.)
Med 4 tenåringer og ei på 12 år + to voksne, er interessen  om tv-program virkelig forskjellig vill jeg si. Og da er det en liten sport her hjemme, om hvem som har kontroll på kontrollen:-) Og det hjelper ikke at alle har hver sin tv på rommet sitt, når vi alle er sosiale vesner som liker og sitte sammens og se tv;-)
 Så i går var det en slik liten `kamp`. Men da ble vist Mia lei av dette, så hun la seg regelrett ved siden av kontrollen hun. Og der lå hun. Sjefen over alle skjefer. Hun er en litt liten hund av rasen Papillon, De skal vist være irunt 28cm i mankehøyde. og irunt 4-5kg. Mia er knappe 21cm  manke høyde. Og er 2 kg. Hun har desverre epilepsi,  anfallene er variert fra uke til uke. Men hun er egentlig en frisk og glad hund. Og hun holder det gode rykte om Papillon vedlike, hun er en utrolig tøff lita frøken.

Ellers så har jeg baket sjokoladekake i dag. Gubben har med seg en slik en gang i uka på jobb, da denne er populær blant gutta. :-) Og jeg synes det er morsomt at de liker kaken min.
Mia, Odin, bamsen Pondus, ser litt slapp ut han også ja...(!)... Fibi og Katastrofè.
Og i dag har det vært ett ok vær, og lite is på marken, så da var det ut og gå tur. Og etter en lang tur, er både hunder og katter slitne. Joda, kattene er ofte med på tur de også, og i dag var det Katastrofè som var med.:-)
=====================================================

4 kommentarer:

  1. Adresse kan sendes til
    mona.h.h(a)gmail.com

    SvarSlett
  2. Trivelig med tur for både katter og hunder og mennesker. Idag har vi kun -2 grader, ja våren nærmer seg...

    SvarSlett
  3. Haha, det er ikke greit med så mange kanaler og så mange som vil velge:) Flotte dyr du har:)

    SvarSlett
  4. Slik er det når en er sosiale og vil se forskjellig på tv.
    Bra dere har en som tar kontrollen.
    Nydelig teppe du har heklet.
    Kikket litt bakover i bloggen din.
    Ha en fin kveld.

    SvarSlett

Alltid trivelig med en hilsning..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...